Monday, May 10, 2010

adik pandai masak!

seronok jugak jadi kakak ni..ada pulak adik yang pandai masak..tak order pun dia yang offer diri nak masak..kadang2 tengah2 malam pukul 11-12 pun dia ajak teman pegi dapur..buat roti john la..muffin la..bun la..macam2..walaupun sebenarnya tak nak makan lewat malam..tapi terbantut sebab terliur bila princess baru sebut nak masak apa..tak tolong langsung..hanya duduk di kerusi malas sambil main handphone..juga tegur2 'white' yang dah terkurung dalam cage dia..dah siap makanan then tinggal ngup! hahaha...untung siapa yang ada adik macam princess(nama panggilan manja dia)

No comments:

Post a Comment