Friday, July 9, 2010

ba.wau.ra.ya.nga


baru seminggu di segamat dah rasa bosan..wuaa T_T rata-rata girlfriend I semua pergi dating..Dila pergi Kuantan..Eryn balik Pontian jumpa hubbynya juga..Daya tak balik tapi confirm pergi dating juga..tinggallah seorang diri di Kolej Si Manja Kini nie..kolej untuk perempuan-perempuan yang manja-manja sahaja..haha..annoying sungguh!


ramai suruh saya balik rumah..letih juga memikir nak balik tak..tapi finally I decided taknak balik..memikir banyak assignment nak buat..kalau balik rumah confirm tak sentuh!bawaklah banyak mana buku pun..pasti tak siap juga!buat berat beg je angkut banyak2 buku..lagi memikirkan mumyto dan adik2 pasti bosan tengok muka I..baru tak jumpa seminggu..perasaan rindu pun mungkin belum wujud lagi..mungkin yang hanya rindu kat I; White@rabbitku.. sebab I seorang saja yang rajin bagi dia makan..rajin borak-borak dengan dia..entah White faham tak???


Jumaat; hari jadi tak tentu arah..bila ada kelas hari jumaat merungut..bila dah takda kelas..kekusutan tak tahu nak buat apa..sengaja bangun lewat..bukan ada kelas nak bangun awal-awal..bukan kena buat kerja rumah pun; basuh baju or kemas rumah..tapi bila matahari dah makin terpacak dah tak boleh nak tidur lagi..mandi-mandi then pergi lunch..seorang diri!okeh!tak peduli sebab lagi peduli perut yang tengah lapar!dari lunch semalam tak makan..sengaja taknak lunch hari semalam sebab dah breakfast berat..ingatkan nak makan malam je..planned dengan boy-friends tapi last minute cancelled!so the whole day Ive just ate Chicken Nuggets and kueh apa entah nama dia..Dilla suka makan..I pun jadi suka~last-last tertidur so terlupa dah rasa lapar..

muka kebosanan..tangkap gambar sorang-sorang

lunch hari ni konon nak makan banyak tapi semua lauk tak menarik perhatian..I took ayam goreng plus sayur campur-campur plus begedil..nasi ambil banyak tapi tak habis pun..sebenarnya memang eating habit jarang habiskan makanan..huhu..lepas tuh kena marah sobsob T_T dah habis makan baru start buat assigment..mulakan subjek Costing..ada 3past semester kena siapkan..baru buat 1semester guling atas katil..lepas tu sambung balik buat second semester..lepas tu guling balik..adui..hidupku asyik guling-guling je..berat badan naik bising!tapi diri sendiri yang cari masalah!haish~


nak siapkan costing saja ambil masa berjam-jam..guling lagi banyak dari duduk fokus buat kerja..haish~maghrib je terus mandi..takut mandi lambat-lambat..takut takda orang..masuk bilik make sure lock pintu!tak layan pun orang-orang yang datang ketuk pintu..tapi menyesal sekali pergi ignore si gadis ketuk pintu yang jual sandwich..kalau tak boleh makan tengah-tengah bosan..so malam ni tak makan lagi..


nak online lama-lama pun takda mood sebab WiFi slow sangat..buka lappy update facebook update blog terus off!nak main game pun jadi malas..lepas ni guling-guling lagi..sampai tidur!tidur lagi!cepatlah esok sebab Dilla balik dah..takkan nak lama-lama dating!nak siapkan assigment sama-sama beliau..tak faham!padahal malas nak buat sorang-sorang..haha!


menanti siapalah nak call saya teman saya malam ni..hehe =)

4 comments:

  1. u dapat award..t usha la blog saye ek?
    =)

    ReplyDelete
  2. award tu kite dpt dari kwn yg blogging gak..org yg tulis entry die bole bg kat sesape blogger yg die rase layak dpt award tu..juz award dri blog je..tak perlu amik kat mane2...award tu menunjukkan ur blog ade nilainye~

    ReplyDelete