Saturday, August 21, 2010

nak kawen,boleh??

hahaha~bila umur dah makin meningkat nih..meningkat tak semestinya tua okeh??perasaan nak naik pelamin..pakai gaun lawa-lawa atau dalam erti kata lain; KAHWIN makin menjadi-jadi..makin menjadi bila ramai rakan sebaya dah jadi bini orang dah pun..dua orang kenalan dah ada baby..bahagianya :) bila pulak turn saya??


Maka nak dijadikan cerita, dah mula pasang angan-angan nak wedding yang cam mana..nak gaun design yang camni..nak wedding cake yang camtu..huhuhu~makcik nih dah berangan terlebih dah..payah-payah -_-



first for most, mestilah cincin..love this diamond-ring; simple but nice~




lawa giler gaun nih! symbol of elegance_


nak kek camni boleh?? pastu nak roses kat keliling kek kawen saya nanti..hee ;)

bilalah boleh pakai all these things??tak lama lagi..aminnnn~doakan saya dapat jodoh yang baik, and live happily ever after..eh??hee ;)

No comments:

Post a Comment