Monday, August 23, 2010

tetiba teringat..

entah kenapa semenjak dua menjak ni teringat dia..siapa dia??dia pernah jadi milik I one time ago..sekarang dah jadi sejarah. semua atas silap besar I.tak tahu apa yang I tak puas hati lagi sampai tersilap langkah terlajak kata..and finally we're break-off! dia orang pertama yang berani tegur I pakai macam ni pakai macam tuh behave macam ni behave macam tuh.dua tahun bersamanya adalah satu jangka masa yang agak lama okeh. dia dah cukup kenal I and I pun dah cukup kenal dia.mungkin juga kerana dah cukup kenal jodoh perkenalan kami sampai situ je??mungkin kerana dah cukup kenal kami rasa kami tak sehaluan??mungkin sebab itu juga kami terpaksa putuskan hubungan,walaupun pernah cuba untuk bersama lagi tapi gagal juga.dengar-dengar dia pun dah ada orang baru.harap-harap itulah jodohnya.tak sanggup nak dengar dia kecewa lagi macam dia kecewa dengan I dulu.I do apologize T_T berharap dia dapat kebahagiaan yang dia patut dapat.I'll always miss him~he'll be in my book always and forever~

4 comments:

  1. xpela..
    mistake i..
    he got a new life..
    n i got a new life too..
    wut hpn in the past is alrdy past..
    haha~~

    ReplyDelete
  2. erm,,u should neva say "I'll always miss him~he'll be in my book always and forever",,
    u luv n miss him now...but then if u got someone or maybe a husband...then u'll realize u should not always miss him~he will not be in my book always and forever"

    ReplyDelete
  3. he's my first true love..
    i dun think dat i can forget him..
    if i got someone to be replacing him..
    i know my responsible to the new one..
    but 'he' will always be in my book..

    ReplyDelete