Thursday, August 5, 2010

Yasin untuk arwah

Hari ni turn bilik I dan bilik depan conduct baca Yasin..for those who didnt know..dah jadi tradisi UiTM tiap-tiap minggu ada Yasin Wing..setiap minggu ada dua bilik conduct..
Dah lama jugak lah tak baca Yasin..huhu~last week takda dah gerak keluar UiTM..last two weeks tak boleh baca..hehe~cuti-cuti Malaysia..hahaha~~minggu ni kena baca..dah lama tak sedekah Yasin untuk arwah nenek dan atuk tersayang Siti Khamisah dan Ismail Effendi, juga arwah pakcik; Mohd Zain dan Zainal Abidin,,serta arwah makcik; MakNgah..tak tau nama dia dan Ning Zarina..ni semua sebelah mumy..belah ayah??untuk sorang uncle juga tak tau nama..aduhai teruk betul I nama uncle aunt pun tak tau.. T_T sedekah Yasin juga untuk arwah-arwah yang tak sebut kat atas..
Lepas Yasin ada makan-makan sikit..menu malam ni Nasi Goreng Kampung..Dilla kejar makan dulu..tak senonoh!!

No comments:

Post a Comment