Thursday, September 16, 2010

gara-gara ulam raja


tak kesahlah orang nak cakap apa,, I memang tak suka makan ulam-ulaman ni...ulam raja ke ulam permaisuri ke segala apa ulam lah..timun terung kacang panjang pun I tak makan lagilah ulam yang confirm-confirm paet tuh..bukan nak kutuk ulam-ulam ni tapi I tak boleh terima rasa die plus ada certain vegetables kalau I makan I akan pening, macam terung, pucuk apa entah tapi bukan pucuk kayu, dan ulam raja (baru notice siang tadi)


having a lunch kat rumah ayah, dihidangkan ulam raja and kuah lemak apa entah tapi dah campur dengan petai. okeh dah mula hilang semangat T_T ayah offer ulam raja depan I. katanya ulam baik untuk kesihatan. "yes dady, I knew it" untuk menjaga hatinya ambiklah sikit ulam raja. simbah dengan kuah pecal banyak-banyak so that tak rasa sangat ulam tuh.


You know what,, ulam raja taklah pahit tapi ada satu rasa pelik yang I tak boleh terima. baru gigit suku dengan rasa tak bersalah terus letak kat pinggan ayah. "I dont want this" ayah terpaksa memahami anaknya ini.haha:) okeh teruskan makan ambik kuah lemak. sangat berhati-hati takut tergigit petai..dan nampak satu petai dan letak terus kat pinggan ayah! tak bersalah langsung anak dara nih! ayah sangat penyabar..haha:)


disebabkan makan segigit ulam raja,, sampai malam I pening kepala. tak perlu disangkal.pening bukan sebab tak makan ye bukan juga sebab terlebih tidur tapi sebab ulam raja! nak buat camana memang tak boleh makan..maaf ye ulam raja -_-


kenapa ulam raja yang jadi mangsa keadaan ni?

No comments:

Post a Comment