Monday, September 20, 2010

I know who is your girlfriend

Kalau engkau boleh stalk aku. aku pun boleh stalk engkau. eh tak pastilah ni namanya stalk ke hack?? haha:) almaklumlah I ni buta IT banyak benda banyak term I tak tau. main guna je. okeh back to the story, dia sendiri pun dah buat pengakuan yang dia pun sometimes stalk I. "I tengok blog you sambil lalu je", itu kata dia. Yang, tu namanya stalk lah:( ke I salah lagi?? nevermind yang penting engkau still update life aku.
cuma sedih kalau dia still nak berkawan dengan I kenapa taknak approve I kat facebook? kenapa? sebab dia dah ada girlfriend baru? dan nak jaga hati dia sebab kalau that girl tau dia berkawan dengan I,bakal gaduh dan tak bertegur 1bulan? I bukan nak conteng wall dia tiap-tiap hari macam I conteng wall Izzuddin, Farid Ridzuan, Fahmi Rahim..I conteng wall diorang pun sampai sekarang diorang okeh je dengan girlfriend diorang. takda pulak ada perempuan serang I sebab kacau boyfriend diorang. hey! I pun tau lah limit kawan dengan boyfriend2 orang nih! boyfriend orang je tak tau limit kawan dengan perempuan lain.ops! terlebih sudah;)
disebabkan dia taknak approve I sampai sekarang buat I wonder, confuse, plus curious.haha:) ambik engkau! di atas pertolongan sahabat yang agak terror bab-bab IT ni akhirnya I dapat STALK dia.yes! kalau I nak cari sendiri sampai bila pun tak dapat T_T kalau dia approve I kan senang takdalah I nak buat kerja sesusah ini. hmm..lawa plus nampak baik je girlfriend baru dia~~


to him: I am sorry for being a stalker OR hacker of your profile! kalau you tak layan I macam ni takdanya I terfikir sampai macam ni. orang lain pun ada girlfriend jugak. ada girlfriend diorang tu baik je dengan I. ke you yang taknak kawan-kawan you tau you berkawan dengan 'perempuan' macam I?? okeh agak terkilan di situ T_T


tiba-tiba je sebak. nape nih?? haish!!

3 comments:

  1. nape ni dear..?sape yg tujukn ni? do i know him?

    ReplyDelete
  2. owh..
    just ignore such type of guys dear..
    or else..u will hurt more n more..
    okay??
    just be happy with the way u are..the things that u have..
    if he disapproved u..nvrmind..
    there is so many people want to be friend with u..
    okay?
    be happy k

    ReplyDelete
  3. intan: u know him well~~kecik hati T_T
    nurul: u're rite..its so sick! but the matter is he promised to befriend with me though he got a new life.n im so happy for that but now he treats me like this..fuhh!!nway,i'll consider ur advise..tq so much~~
    p/s:he's actly wrong to hide me from his gf..rite??

    ReplyDelete