Friday, October 29, 2010

cicak mangsa keadaan


tengah-tengah sedap menjamu lunch.. tengah-tengah best berbalas sms dengan hubby..tengah-tengah khusyuk layan facebook..tiba-tiba datang hamba Allah ni rosakkan mood! Yunee!!(the freehair one) sangat tak boleh terima bila dia bawak CICAK sekali! orang takut cicak lah! tolonglah faham!! Dilla dan roomatenya tukang gelak je.ceh!!


tak pastilah cicak yang Yunee bawak tuh cicak betul ke or just a toy.tak kesahlah.tengok lembik semacam je dah macam cicak betul dah! congrats to Yunee atas usaha gigih anda nak takutkan saya dan anda telah pun berjaya.sobb2 T_T punyalah dia berusaha nak takutkan saya sampai cubaan nak masukkan cicak dalam baju! oh my God! dengan tangan kotor-kotor tak habis lagi makan..dah panjat katil baling-baling bantal kat Yunee..konon nak defend diri sendiri tapi tak berjaya T_T gelak terguling-guling sume orang! dah lah makanan tak hadam lagi. makan pun tak settle lagi. yang dapat; sakit perot sebab gelak over plus jerit-jerit..sumpah jerit tak boleh blah sampai dah nak terkeluar anak tekak sampai dah terduduk-duduk pegang perot! takut punye pasal.jahatnya Yunee!!


I HATE CICAK!
jom sama-sama join Kelab Anti-cicak! huahaha;)

actually, it is not just scared but lebih kepada geliiiiii~dengan badan cicak yang lembik dan hodoh tuh! tambah mata bulat terkeluar.kalau comel takpa jugak.mata hubby saya lagi comel.hahaha;) haish! tak boleh imagine kalau Yunee berjaya masukkan cicak tuh dalam baju dan lepas tuh cicak confirm-lah tak duduk diam.oh damn! demam seminggu terus! trauma dengan cicak.huhu -_-


congrats to Yunee again sebab dah jumpa kelemahan saya.takpa2 akan ku balas suatu hari nanti. Yunee paling takut hantu. paling takut ditinggalkan sorang-sorang.okeh dah ada point!tunggu kau!hahahaha:)


2 comments:

  1. tak bole bla..aku kena...hahahahahahahah...
    neway padan muka kauuuu,,,haha

    ReplyDelete
  2. anonymous = Yunee Ler a.k.a si budak baik

    ReplyDelete