Thursday, October 14, 2010

I've met him!.

it has been a long time..I had never seen him and even, heard any news bout him! almost EIGHT YEARS jugaklah tak jumpa si abang xxx neh! abang xxx?? okeh agak weird di situ. hey memang patut panggil abang pun. he's two years older than me..sila bold older. hahahaha:)

zaman dulu-dulu masa zaman muda-muda,sekarang pun muda lagi..haha~ dua-dua pun muka budak lagi. but now dua-dua dah lain. kalau dia dulu macam keping je, sekarang dia kata dia dah tough! ewww??takpalah bagi
peluang. tapi yang pasti jelas, terang dan benar.. aniesz makin cantik kan??(ayat bunuh diri neh) hahaha~~

janganlah hilang lagi bang oi..sombong betul! habis je sek
olah terus ignore zaman sekolah eh. sedihnya T_T nasib baiklah saya baik hati nak jugak cari si abang nih and finally jumpa.. thanks to Facebook. Facebook really connects everyone! haha:)



this is how they released tension..ngeee :)
awak kata kita budak kecik??awak pun sama k!haha:)

2 comments: