Friday, October 8, 2010

jumpa Senior Form 5 masa saya Form 1

seronoknya bila dapat jumpa kawan-kawan lama..kawan sekolah..kawan main basikal sama-sama..kawan buat nakal sama-sama..huh?? apa kau dah buat aniesz?? paling seronok dapat jumpa senior masa saya Form 1 diorang Form 5..cuba kira umur diorang berapa sekarang? Im now 22..so diorang 22+4=26 lah! wahhhh ramai dah jadi tunang orang, isteri orang, mak orang pun ye. so far dengar ada yang dah ada 2anak pun ye..perh!!

dulu masa I Form 1 masa zaman-zaman baru nak naik..heh! I rapat ngan senior berbanding kawan sebaya.silalah percaya. bila dah kawan ngan senior lama-lama I pun dah terikut style diorang.like sisters lah konon!haha:) lepas tuh senior baek-baek tak suka I sebab I suka break school's rules..haha..itu cerita lama okeh! budak-budak sekarang jangan contohi kakak ini..heee:ppp contohi perangai baek kakak ni takpa macam rajin belajar (rajin ke????) ewww~~

okeh nak cerita pasal jumpa kakak-kakak senior kat facebook. bila dah jumpa sorang habes semua pun jumpa.bagus-bagus! their impression bila approve I kat facebook. "dah besar dah budak ni".. "wahh makin gorgeous sekarang".. "dulu kecik manja-manja je"..hahahah:) kakak-kakakku, korang dah besar kita pun besarlah!heh:p gorgeous ke saya?? lagi suka diri yang dulu dari sekarang..dulu slim muka putih bersih je..now???hmmm~ suka satu statement dari sorang kakak kata dulu I kecik manja-manja je.aha:) sampai sekarang pun kita macam tu kak..wee~~

sedang mencari masa, mencari keberanian menegur semula kakak angkat yang dah 9tahun hilang.siapa?nanti..heh:) she's currently working in UiTM Segamat, boleh tak??terkejut I..nak tegur tak berani tengok dia macam dah tak kenal I je..sedih T_T


2 comments:

  1. ramai xth anz de kakak angkat actly..
    dululah...
    skng xth la pe status ktorg sbb da lm lost..aha:ppp
    sp???tunggu.....:)

    ReplyDelete