Friday, October 1, 2010

pesaing-pesaing hebat


the story of four of us! haha:) sebenarnya dah tak tau nak tulis apa tapi jari-jari mulus ni..aha~ gatal nak tekan-tekan jugak keyboard lappy. memandangkan I pun tak pernah introduce detail sal kawan-kawan I..here I come! eheh;ppp..photo above ni lah kawan-kawan rapat I since I masuk UiTM Segamat. memanglah rapat sebab dah satu kelas dari Part1 sampai Part4 sekarang and til Part6 I hope so~

I banyak kawan kat UiTM nih actually tapi beragak lah nak cite semua. sikit-sikit dulu eh:) ada kawan Brass Band, ada kawan-kawan lepak yang I panggil 'Jalan2mate'..haha:) yang ni kawan-kawan yang most untuk study sama-sama. diorang ni pandai babe! muka-muka Dean's List I tell you! bersyukur dapat kenal diorang.

Lets start with Daya@Siti Nurhidayah. ni boyfriend dia.ala seboklah Shaher.ni entry untuk girls I je! takpalah.Shaher ni selalu ada bila kitorang keluar makan ke.teman girlfriend kononnya.tapi takpa he's okay! Daya pandai dua kali Dean's List. Dia ada sifat sama macam I. sangat cerewet bila shopping. Daya je boleh teman I shopping berjam-jam sebab sama-sama choosy! aha:)



here they are; from left Eryn, Dilla, Shaher(extra..aha:) and Daya(wei asal kau camtu?)

okeh nak cite sal Eryn@Erni Safika(baju belang-belang)..and Dilla@Noor Adillah(yang paling comel ni)..hahahaha:) ni pun muka-muka pandai jugak. dua-dua ni ada sifat sama, sangat berjimat! bagus-bagus~~

Eryn ni paling rajin sikit. paling rajin buat notes, paling rajin kalau nak buat benda-benda yang memerlukan ke'kreatif'an..haha~ dia agak senyap dan sangat pemalu orangnya. masa awal-awal kawan Eryn ni macam takut dengan I..macam ada jurang between us.oh please Eryn.dont ever think like that.I am just an ordinary girl.haha:)

Dilla paling pandai.any subjects dia yang lebih faham dulu. kalau dia boleh shoot 120km/hour untuk faham satu subjek tuh, kitorang perlukan 100km/hour je.tak boleh nak laju sangat.bayangkan dia kalau dengar satu English song,dengar sekali dah boleh catch up lyrics. kalau I 3 4 kali rewind baru boleh hafal lyrics itupun intro and chorus je.haha:)

ni lah dia antara yang paling rapat dengan I while Im in UiTM Segamat. without them perhaps I'll lost in studies coz they are my spirit to study and continuing study. jeles ouh bila diorang dapat high marks in class, memang rasa di-pushpush untuk study kuat lagi..aha:)

No comments:

Post a Comment