Wednesday, November 3, 2010

nota C.I.N.T.A


tadaa!! hahaha:) introducing the new Superman of the earth.erk~takboleh takboleh.ni Superman I sorang je.kalau korang nak korang cari Superman lain..heh~(kalau dia baca nih mesti dah malu-malu kucing dah..haha:) sorry eh awak..entry kali nih nak mengumpat pasal awak je..hee:) given name as Mohd Anwar Ramli or can be called as Nwa. nama facebook?? sorry tak boleh nak publish kat sini atas sebab-sebab tertentu.*padahal takut jealous ramai orang add him as friend..wee;) takboleh takboleh! (gile kedekut aniesz!ceh!) siapa dah tahu tuh diam-diam je eh!


this guy really makes me crazy!tuh je boleh cakap.everytime bercakap dengan dia ada je benda nak gelak.gelak sampai sakit perot pulak tuh.kalau jumpa depan-depan lagilah.memang jadi mangsa I.tulah sapa soh buat muka 'chumel' sangat! kan dah kena!:) I'd never felt like this before.the most happiness I ever had.mungkin sebab dia dah curik hati I kot.ops!hahaha:) mesti ada orang akan cakap ex-boyfriends before nih tak happy ke? diorang tak curik hati you ke? sorry to say,I dont want to re-open the book. what is in the past is already past. Everyone should be given a new chance to create a new happiness.betul tak?


mana I kenal dia??haaaa~~macam susah nak jawab.everybody has been asking the same question.yelah tuptaptuptap Aniesz dah ada hubby.tiba-tiba je keluar kat profile picture eh?hahaha:) giler kontroversi. okeh bukan taknak share..rasanya cukuplah kot sekadar tahu we've known each other EIGHT years ago. masa tuh I Form3 dan dia Form5.ter'lost' contact lepas dia habes SPM.*I dah cite dah lah kat previous entry, 'Ive met him'. lepas tuh I yang jumpa dia balik kat facebook. congrats to Aniesz!heh:) excited ouh jumpa this guy balik.rasa cam back to eight years ago.hmm kalau kita tak jumpa awak kat facebook, rasanya takda dah jadi cam sekarang,kan??




nak tahu kenapa panggil dia superman?mesti orang cam annoyed kan.hey perlu ke nak bagi-bagi nama kat boyfriend?sukati I lah! I dont care what people will say as long as he is okay with that,and I'll continuosly call him 'Superman'..you know what,he got the same as superman's well-being except terbang lah! kalau dia boleh terbang tak macam pelik pulak. I 'couple' ngan manusia ke apa nih??hahahah:)


I LOVE MY SUPERMAN
He will save me everytime I am in trouble
He will be by my side whenever I cry or laugh
He will protect me always and forever
He will take me 'fly' wherever I want to go
He loves to share everything with me
He makes me smile every single second
He makes me melt with each single word he says,
each single thing he acts
and he loves me so much..
I love you too,sayang

p/s:okeh aniesz ke yang create nih?hmm dah boleh masuk Poem Contest dah nih..hahahah:)




I wish the happiness, the love we've created will last forever. I wish you're my Mr.Right as I dreamt for this while, as my mom wished too. Thank you for giving me a chance to love you and to be loved by you. *Thank you jugak sebab terima untuk jadi mangsa Aniesz lepas nih..eheh:)


I LOVE YOU SO MUCH!

6 comments:

  1. hahaha...org yg in love mmg always berbakat dalam penghasilan poem2 cinta..hehehe..wish u happy owez dear

    ReplyDelete
  2. kantoooooooooooooooi!!
    cepat gila korg leh couple!!

    ReplyDelete
  3. zareen:hee..thank you darling:)

    bume:huish~~diamlah bume!heh:)

    ReplyDelete
  4. wahhh.. hehee.. already follow yours.. follow's mine too dear.. ^_^

    ReplyDelete
  5. t bawak jumpe 'adik' u ni k?? cam best je..ahakz!

    ReplyDelete
  6. intan: nanti i bwak jmp u eh..heh:)

    mia:tq..im done!

    ReplyDelete