Friday, January 21, 2011

tak seaktif dulu

lama sungguh rasa tak mengarang.rindu pulak tiba-tiba.dek kerana broadband kena sekat atau lebih jelas kena 'block'..hahah..tulah sapa suruh buat hal.kan dah takda sapa nak bayarkan bil.buat hal dengan sapa??guess who?? ;) hanya mereka-mereka saja yang lebih mengetahui.heh:)
.
.
rasanya sekarang mungkin tak seaktif dulu-dulu kala.yang setiap hari kalau boleh ada je post baru.bukan disebabkan broadband lagi tapi disebabkan tuntutan lain yang lebih PENTING!!!!
subjek semester lima ni lebih banyak,lebih tough,lebih complicated..memaksa diri untuk lebih kuat belajar!sedar diri sikit Cik Aniesz..GPA semester lepas jatuh teruk kot.takkan taknak sedar-sedar lagi?
.
.
berusaha untuk meluangkan masa di blog kesayangan ni.mungkin untuk seminggu sekali?atau dua minggu sekali?haha:) demi merealisasikan keinginan beberapa pihak yang nak I tulis dan menulis lagi.nah ambik korang!tak baca siap korang!apa ntah yang best kat blog I neh?apa yang best?cepat share!!!
.
.
dah.enough for today.got other things to do.kena temankan si housemate, Cik Ainul Faqihah dating dengan boyfriend-nya.dating pun kena teman ke?ceh!huhuhu:)

2 comments: