Tuesday, May 10, 2011

NESLO pengubat rindu


dengan cuaca panas sekarang minum air sejuk atau ais menjadi satu kemestian. turun dapur bukak fridge cari ais. turun dapur bukak fridge cari air sejuk. takda benda lain dah. eventhough jam 3-4 pagi pun jadi berani turun dapur just sebab nak air sejuk.

tapi ada benda lain jugak dah jadi kemestian kebelakangan ni. NESLO! every breakfast I will make my own NESLO. supper time too. so maksudnya satu hari I akan buat dua kali NESLO! takda air manis lain dah. memang NESLO everyday.

bila minum NESLO I mesti teringat kat someone ni. selalunya, almost everytime lah bila pergi lepak mamak takpun kedai-kedai makan melayu dia mesti order NESLO! I am too not sure sejak bila dia jadi fanatik kat NESLO ni. sejak I served NESLO masa dia datang rumah aritu ke? entah.

dah almost seminggu tak jumpa dia. dah berjam-jam tak contact dia (merajuk punya pasal) tak boleh tipu diri sendiri. I MISS HIM! really miss him. selain 'stalker' facebook dia, selain baca komik-komik one-piece yang dia pinjamkan, selain bau baju dia (I love the smell of him..heh), juga menatap foto-foto comelnya.. NESLO juga jadi pengubat rindu.




semoga keadaan kembali ke sedia kala. I know you miss me so much. I miss you too.

1 comment: